Zaken Kennis
Image default
Auto-industrie

Azure training voor jouw bedrijf

Azure training voor jouw bedrijf

Veel grote en goedlopende bedrijven maken gebruik van Azure. Het is dan ook geen gek idee om te investeren in een Azure training. Azure is software van Microsoft.  Het is een platform voor cloud computing dat dus volop gebruikt wordt door veel bedrijven, waaronder het gros van de Fortune 500-bedrijven. Genoeg redenen dus om eens naar zo’n training te kijken. Na het afronden van de training kun je een az 900 certificaat krijgen. Dan is het wel zaak dat je een examenvoucher bij je training neemt, zodat je dit bewijs ook ontvangt na het voldoende afronden van de training. 

 

Voor je bedrijf

Een Azure training kan speciaal voor jouw bedrijf op maat gemaakt worden. Zo’n training wordt dan afgestemd op jouw bedrijf en wat jouw bedrijf kan halen uit zo’n training. Jij en je collega’s of werknemers worden opgeleid om alle ins en outs van Azure te leren begrijpen en onder de knie te krijgen. Je krijgt dan een in company Azure training. Zo wordt iedereen tegelijkertijd kennis bijgebracht en kun je als afdeling, team of geheel bedrijf aan de slag met Azure met de juiste kennis. 

 

Voor jouzelf als persoon

Een Azure training kun je ook zelf volgen. Je hebt dan een examenvoucher nodig om het certificaat te behalen. Dat certificaat staat natuurlijk mooi op je cv. Je kunt ermee aantonen dat je de kennis en vaardigheden hebt om met Azure om te gaan. Veel bedrijven werken hier dus mee en vinden het dan ook belangrijk om te zien dat hun werknemers of toekomstig potentiële werknemers dit ook kunnen. Een individuele training volg je in een kleine klas via active learning. Hier horen ook twee trainingsdagen bij. Je kiest zelf of je de training op locatie volgt in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam of online. Het is ook mogelijk om dit te combineren. Zo bepaal je geheel zelf hoe jij aan je az 900 certificering komt.