Zaken Kennis
Image default
Bouw en onderhoud

Boorstatief voor diamantboormachine, belang van kwaliteit vaak onderschat.

Beschik je over een diamantboormachine dan is het van cruciaal belang om voor een goed statief te kiezen. Alleen met een hoogwaardig statief ben je in staat om jouw boormachine optimaal in gebruik te nemen. Diacom is een Nederlandse producent van diamantgereedschap en toebehoren. Bij Diacom ben je aan het juiste adres voor een veelzijdig aanbod aan boorstatieven voor diamantboormachines. Benieuwd wat je van een boorstatief voor de diamantboormachine kunt verwachten? Lees dan snel verder, we laten het je hieronder namelijk zien!

Hoogwaardige kwaliteit materialen

Het belang van een statief goede staat wordt vaak onderschat, een solide en stabiel statief zonder speling is erg belangrijk voor efficiënt en probleemloos boren. De ervaren betonboorder weet dan ook dat het statief niet iets is om te besparen. Alle statieven die je bij Diacom op de site ziet voldoen daarom aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit is onder andere terug te zien aan het feit dat het boorstatief voor de diamantboormachine is gemaakt met precisie CNC-gefreesde onderdelen. En dankzij de keuze voor hoogwaardige materialen ben je voorzien van een oersterk statief wat voor een lange tijd mee zal gaan. Ondanks de keuze voor dit sterke materiaal weegt het statief relatief weinig. Met slechts 20 kg is het geen probleem om hem achter in de auto neer te leggen.

Veelzijdig & praktisch – dé beste boorstatieven

Kies je voor een boorstatief voor de diamantboormachine van Diacom dan weet je zeker dat je altijd weer in staat bent om jouw diamantboormachine optimaal in gebruik te nemen. Van de Profi Mini tot de Profi Extra 2 meter voor elk type klus is er een statief in de Profi lijn van Diacom. Het populairste statief, de PROFI MAXI is voorzien van twee wielen die het statief verrijdbaar maken. Hierdoor zet je hem binnen no time neer op de plek waar je wilt gaan boren. Daarnaast is de boormotor snel afneembaar voor onderhoud met behulp van de snelkoppeling. Afhankelijk van de keuze voor de gemonteerde machine kan je gaten tot en met Ø400 mm boren met spacer en gaten van 280 mm zonder spacer.

Ook een boorstatief voor de diamantboormachine bestellen?

Vragen over de geschiktheid van een boorstatief voor uw diamantboormachine? Wees dan niet bang om even contact op te nemen met Diacom. Ons team staat altijd klaar om je van antwoorden te voorzien, ook maatwerk oplossingen zijn mogelijk. Neem ook gelijk een kijkje in het aanbod om te zien welke statieven er momenteel te vinden zijn bij ons in het assortiment!

 

https://www.diacom.nl/overig-gereedschap/boorstatieven/diamantboorstatief/profi-maxi-mkii-boorstatief-profi-maxi-mkii

Gerelateerde artikelen

Zo vind jij een goede stukadoor

Het beste stucwerk op uw wanden bij stucadoorsbedijf de Vries