Zaken Kennis
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Zo kies jij de beste babyfoon

Zo kies jij de beste babyfoon

Heb jij een baby, dan wil je natuurlijk dat je deze kunt horen en misschien zelfs ook zien wanneer hij of zij in bed ligt. Dit kun je doen door gebruik te maken van een babyfoon. Dit is een apparaat dat bestaat uit twee verschillende delen, waarvan de één op de babykamer staat en de ander bij jou/jullie beneden. Op deze manier kun je horen wanneer je baby huilt of een ander geluid maakt. Omdat je natuurlijk niet wilt hebben dat je het niet goed hoort, is het belangrijk om een goede babyfoon uit te zoeken. Om ervoor te zorgen dat je de beste babyfoon kiest, hebben we een aantal praktische tips voor je, die je hierbij kunnen helpen.

 

Babyfoon met alleen geluid

Wanneer je het niet nodig vindt om je baby ook te kunnen zien, ben je logischerwijs een stuk voordeliger uit, dan wanneer je kiest voor een Babyfoon met camera. Toch neemt dat niet weg dat er heel veel ouders zijn die het prettig vinden om hun baby te kunnen zien. Dit heeft namelijk als voordeel dat je bij het uitvallen van het speentje weet waarom je baby huilt. Is dit niet het geval, dan kun je je baby vaak prima even een paar minuten laten huilen. Kies je voor een babyfoon met alleen geluid, dan zal je er naartoe moeten lopen om te kijken wat er aan de hand is. 

 

Babyfoon met temperatuur en camera

Wil je niet alleen kunnen horen en zien wat je baby allemaal doet op z’n kleine kamertje, maar ook de temperatuur willen kunnen aflezen, dan is dit tegenwoordig ook heel goed mogelijk. Vooral in de zomermaanden kan het namelijk prettig zijn om te kunnen zien hoe warm het op de kamer van je baby is. Het is dus helemaal aan jezelf wat jullie als ouders prettig vinden. Wil je weten welke babyfoons op dit moment als best getest zijn? Neem dan eens een kijkje op 5top voor de ervaringen van andere gebruikers.