Zaken Kennis
Image default
E-commerce

De Dragon medical one hét hulpmiddel voor in medisch vakgebied

In een medisch beroep moet veel geschreven worden. Bij een patiënt moet alles goed bijgehouden worden, zowel tijdens gesprekken als tijdens een operatie. Het bijhouden van een dossier voor de patiënt is belangrijk, maar het uittypen van de gesprekken kan soms veel tijd en moeite kosten. Daarnaast is je aandacht minder gefocust op je patiënt. Herken je dit en wil je dit veranderen? Dan raden we aan de Dragon medical one te kopen. Dat is een spraakherkenningsapparaat gespecialiseerd in medische jargon die gesprekken kan uittypen terwijl het gesprek plaatsvindt.  Lees hieronder waar je dit apparaat kan kopen en wat de voordelen van de Dragon medical one zijn. 

 

Het kopen van de Dragon medical one

Als je in het medische vakgebied werkt, dan is een Dragon Medical one een perfect hulpmiddel, vooral als je veel gesprekken moet uitschrijven en typen. Je kunt de Dragon medical one gemakkelijk kopen op spraakherkenning.nl, waar je ook andere hulpmiddelen kunt vinden op het gebied van spraakherkenning. De Dragon medical one wordt natuurlijk gewoon geleverd bij je praktijk of thuis en dan hoef je binnenkort niet meer zelf hele gesprekken uit te typen. Een paar dingen instellen en je kunt er al mee aan de slag. 

 

De pluspunten van een Dragon medical one

Een Dragon medical one kopen heeft veel pluspunten, vooral als je niet meer hele gesprekken uit wilt typen en liever je aandacht focust op je patiënt. Het scheelt je veel tijd en moeite.  Het is dan wel even een investering, maar daar krijg je ook veel voor terug. Omdat de Dragon medical one is gespecialiseerd in medisch jargon hoef je je geen zorgen te maken dat het spraakherkenningsapparaat bepaalde woorden niet herkend. Integendeel, het apparaat typte snel mee en naderhand hoef je de tekst alleen nog maar even te checken. Je kunt zelf kiezen op welk programma getypt wordt en het apparaat is compatibel met meerdere programma’s.