Zaken Kennis
Image default
Elektronica en elektriciteit

Ledstrip voor buiten

Ledstrip voor buiten

Een ledstrip voor buiten vormt unieke tuinverlichting. Er is een kant-en-klaar LED stripsysteem gebruikt, speciaal ontwikkeld voor plaatsing buitenshuis. Er is werkelijk aan alles gedacht bij de creatie van deze tuinverlichtingsreeks. Je kunt kiezen uit zowel meerkleurige als eenkleurige witte LED verlichting voor buiten, waaronder regelbaar wit (Dual White) en zelfs meerkleurige RGBWW LED strips. Alle ledstrips voor tuinverlichting zijn zo ontworpen dat ze als buitenverlichting op elke gewenste plaats in de tuin gebruikt kunnen worden. Kortom: de beste keuze voor een geslaagde buitenervaring.

Wat is een ledstrip voor buiten?

Een ledstrip voor buiten is waterdicht en voorzien van de nodige accessoires. Perfect voor sfeervolle tuinverlichting die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Een buiten led strip is kant-en-klaar en speciaal ontworpen om buiten te gebruiken, waardoor hij perfect is voor elk type tuin, ongeacht of het buiten zonnig of regenachtig weer wordt. Een buiten led strip wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, zoals connectors, drivers, jumpers indien nodig, verlengkabels, zodat je in één keer precies krijgt wat je nodig hebt voor je geweldige ervaring in de vrije natuur. Je kunt ook verschillende kleuren kiezen als dat nodig is van wit of RGBW beide zijn verkrijgbaar in LED strips van verschillende lengtes die je flexibiliteit geven bij het plannen van je nieuwe meesterwerk in de tuin dat nog nooit eerder gedaan is of iets dat altijd al in je hoofd zat maar net niet gedaan kon worden.

Waarvoor kan een led strip voor buiten gebruikt worden?

De mogelijkheden zijn eindeloos, de LED strip is waterdicht, waardoor hij ideaal is voor buitengebruik in mooie tuinverlichting of huisverlichting die bestand is tegen barre weersomstandigheden. Je kunt mooie verlichting installeren in je veranda om een prachtige sfeer te scheppen voor je huis als je thuiskomt van je werk of om mensen het hele jaar door welkom te laten voelen. De led strip heeft een laag energieverbruik waardoor je lage elektriciteitsrekeningen krijgt en een vrij lange levensduur waardoor je direct bespaart op vervangingskosten als je oorspronkelijke halogeenlampen zou hebben gebruikt. Als je kiest voor led strip voor buiten hoef je niet te denken aan vervanging van onderdelen, behalve van de batterijen voor de afstandsbediening die minder energie verbruikt dan een gewone gloeilamp voor huishoudelijk gebruik. Met montagebeugels en installatie-instructies heb je je LED strip in een mum van tijd in gebruik.

Wat zijn de voordelen van een ledstrip voor buiten?

Een ledstrip voor buiten heeft handige voordelen. Eerst en vooral bespaar je veel op je elektriciteitsrekening. Ze verbruiken maar heel weinig elektriciteit en kunnen tot 50.000 uur meegaan. Vervolgens is de strip zelf waterdicht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze worden blootgesteld aan elementen als regen of sneeuw die gewone gloeilampen normaliter zouden ruïneren. De LED strips voor buiten worden geleverd met montagebeugels en installatie-instructies voor een gemakkelijke installatie.

Een ander voordeel van een LED strip voor buiten is zijn energie-efficiëntie. Ze verbruiken veel minder stroom dan gewone gloeilampen voor huishoudelijk gebruik, terwijl ze tegelijk heel lang meegaan. Dit draagt niet alleen bij tot een besparing op je elektriciteitsrekening, het betekent ook dat je geen onderdelen zoals fluorescentielampen hoeft te vervangen die meestal doorbranden na verloop van tijd.

Een ander voordeel van een outdoor LED strip is zijn duurzaamheid. In tegenstelling tot gewone gloeilampen zijn de LED strips niet van glas gemaakt en versplinteren dus niet gemakkelijk. Nog belangrijker is dat ze kunnen werken bij verschillende temperaturen van -40 graden tot +80 graden Celsius. Een ander belangrijk voordeel van LED strips voor buiten is hoe mooi ze er uitzien als ze eenmaal geïnstalleerd zijn. Ze zijn maar ongeveer 1/3cm dik, zodat het moeilijk kan zijn ze tegen een muur of raam te plaatsen waar ze misschien het meest gebruikt worden.

Is een ledstrip voor buiten waterdicht?

Ja, een ledstrip voor buiten is waterdicht. Omdat LED strips voor buiten van plastic gemaakt zijn en geen glas bevatten, kunnen ze gebruikt worden in gebieden waar het weer extreem is zonder dat je bang hoeft te zijn dat de strip beschadigd wordt.

Is een ledstrip voor buiten eenvoudig te installeren?

Ja, een buiten led strip is gemakkelijk te installeren met zijn plug & play verbindingsstukken. Ze kunnen gemakkelijk aan beide uiteinden verbonden worden zonder de verbindingen te moeten solderen.

Wil je meer informatie over deze producten, bezoek dan de website van 123LEDstrips of neem contact met ons op. We zijn er zeker van dat je zult vinden wat je zoekt. We zien je graag binnenkort.

 

https://123ledstrips.nl/verlichting-kiezen/waterdichte-led-strip/