Zaken Kennis
Image default
Grote bedrijven

Het belang van online veiligheid

Wanneer je als bedrijf flink groeit, word je natuurlijk ook voor hackers een steeds interessant doelwit. Des te belangrijker dus om je hier goed tegen te beveiligen. Dit kun je op een aantal verschillende manieren doen. Zo kun je ervoor kiezen om dit zelf voor eigen rekening te nemen of ervoor te kiezen dit uit te besteden. Wanneer je ervoor kiest om het uit te besteden, kun je ervoor kiezen dit op een aantal verschillende manieren te doen. Zo kun je kiezen om alles onder te brengen bij één partij of kun je ervoor kiezen om verschillende partijen te gebruiken. Vooral wanneer het allemaal wat complexere zaken zijn, is het aan te raden te kiezen voor het tweede.

 

Kies je voor best of breed of best of suite ?

Wanneer je iets wilt uitbesteden, heb je de keuze dit te doen bij één partij of bij verschillende partijen. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld je marketingactiviteiten van je bedrijf. Je kunt er dan voor kiezen om één bureau in te schakelen die alles voor je uit handen neemt, maar je kunt ook kiezen voor meerdere bureau’s, die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Dit wordt ook wel best of breed vs best of suite genoemd. Veel grote bedrijven kiezen vaak voor het onderverdelen van de verschillende activiteiten bij verschillende partijen.

 

Wanneer maak je deze keuze?

Steeds vaker zien we dat het een trend is om te kiezen voor Best of Suite. Wat is een trend vraag je je misschien dan af, dat is een momentum waar op dat moment de meeste vraag naar is. De uiteindelijke grens ligt vaak zo ongeveer bij 50 werknemers. Dan wordt het vaak een stuk uitdagender om alles in goede banen te leiden op onder andere het vlak van cybersecurity. Het is daarom dus ook verstandig om vroegtijdig te kunnen schakelen, zodat je straks niet achteraf met de problemen zit, maar hier tijdig actie op kunt ondernemen.