Zaken Kennis
Image default
Boekhouding

Beste investeringen dit jaar

Het is een jaar met de duurste prijzen in de winkels, de duurste energierekeningen en dat alles nadat we net aan het terugkrabbelen zijn uit een pandemie. Als jij geld hebt wil je het vast niet zomaar op de bankrekening laten staan, dan zal het immers alleen maar minder waard zijn. Maar nu speelt de grote vraag, waar ga je in investeren?

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is altijd een geweldige manier geweest om je geld te beleggen. Toch is dat tegenwoordig minder interessant door de verhoogde rentes en de extreme vastgoedprijzen. Een goede berekening is daarom heel erg belangrijk als je overweegt om in vastgoed te investeren in 2022.

Beste cryptomunten korte termijn

Cryptomunten zijn in 2022 wel nog interessant, al moet je zeker goed je huiswerk doen. Bekijk daarom de beste cryptomunten korte termijn om inzicht te krijgen in de markt en de mogelijk interessante cryptomunten van deze tijd.

Investeren in goud

Je geld omzetten in goud heeft een aantal voordelen. Het eerste voordeel is dat je altijd valuta in huis hebt, mocht internet niet meer bestaan en de euro niets meer waard is. Het tweede voordeel is dat de goudprijs flink is gestegen het afgelopen jaar. De markt piekt en daalt zodat je op het juiste moment kunt inkopen.

Zilver is daarentegen minder interessant want de prijs hiervan blijft redelijk stabiel. Naast zilver kun je ook platinum en palladium kopen, ook minder interessant dan goud.

Investeren in zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is nog steeds een goede optie, al gaat het tarief van het terug verkopen van de opgewekte stroom wel ieder jaar flink achteruit, hierbij geldt dan ook hoe sneller hoe beter. Naast zonnepanelen zijn er ook steeds meer mensen die kiezen om te investeren in zonneparken. Dit is een hele interessante optie in 2022. Heel veel particulieren zullen in de toekomst namelijk een thuisbatterij moeten aanschaffen, wat gewoon minder interessant is voor veel mensen. Door nu al in een zonnepark te investeren kun je daar flink van gaan profiteren.

https://www.business2community.com/nl/cryptocurrency/beste-cryptomunten-korte-termijn/