Zaken Kennis
Image default
Boekhouding

Bitcoin verhandelen online

Tegenwoordig hebben heel veel mensen Bitcoin. Het is de eerste digitale munteenheid wereldwijd. De transacties van Bitcoin kunnen gemaakt worden zonder een tussenkomst van een derde partij. Dat is handig, want als een gebruiker een transactie maakt dan kan die transactie niet worden geweigerd. Dat komt omdat er gebruik wordt gemaakt van blockchain. Dit is een netwerk van computers die een gedeelde software gebruiken. Ze zetten data om zodat er niet mee geknoeid kan worden door oneerlijke gebruikers. Er zijn meerdere platformen waarop transacties gemaakt kunnen worden. Zo heb je een platform genaamd Biticodes. Ben je benieuwd naar Biticodes? Lees dan verder, in deze blog wordt er iets meer over uitgelegd.

 

Wat is het? Biticodes is dus een platform voor crypto. Het is een volledig onafhankelijk platform dat in de naam van de gebruikers crypto verhandelt. Een groot verschil met andere handelsplatformen is dat Biticodes litecoin en ethereum kan verhandelen om een hoge kapitalisatie te genereren en algoritmen te gebruiken om een grote hoeveelheid winst te maken. Het platform is bovendien erg gemakkelijk in gebruik door de interface. Gebruikers kunnen hierop configureren volgens hun handelsstrategie. Het platform kan daardoor nog wel eens een interessante keuze zijn voor beginners, maar ook zeker voor ervaren mensen met de Bitcoin.

 

Belangrijke kenmerken

Er zijn een aantal belangrijke kenmerken van dit platform. Zo zijn de kosten er een van. Je moet altijd onthouden dat het platform een commissie heeft. Dit is geld wat het platform verdient doordat jij hierop verhandelt. De commissie wordt altijd van je winst afgehaald, dus onthoudt dat goed. Het opnemen van geld is gratis. Een ander belangrijk kenmerk is de automatisering. Het platform doet transacties via zeer nauwkeurige technische analyses. Waar je ook rekening mee moet houden is dat je een minimale storting moet doen van €250 euro. Zodra dit gedaan is kan het platform transacties voor je uitvoeren.

https://bankr.nl/biticodes/