Zaken Kennis
Image default
Boekhouding

Een klein geldbedrag lenen

Veel mensen kennen het wel: de maand lijkt steeds langer te duren en je zit in de knoop met je geld. Je wil misschien even weg of misschien is de wasmachine wel kapot. Het kan ook zo zijn dat je nieuwe kleding nodig hebt. Helaas heb je daar niet altijd geld voor, een extra ruimte in je budget zou daarom wel welkom zijn. Veel mensen kiezen er op dat moment voor om in het rood te staan of om de creditcard te gebruiken.

 

Rood staan of creditcard

In het rood staan of even je creditcard gebruiken zijn allemaal vormen van geld lenen, vaak zonder dat je het zelf doorhebt. Je denkt dat je een klein bedrag leent, maar ook hierover betaal je rente. Die rente kan al snel oplopen als je niet oppast. Natuurlijk is het handig, maar probeer om dit niet te vaak te doen.

 

Lening

Wil je toch wat meer budget? Dan kan je tegenwoordig gemakkelijk een online lening aanvragen. Een online lening aanvragen is de voordeligste manier om geld te lenen als je niet heel veel nodig hebt. Dit kan vanaf €5000 euro. De rente is op dit moment 4,7%. Je weet zo precies waar je aan toe bent en je kunt dit bedrag op ieder gewenst moment terugbetalen. Een online lening wordt goedgekeurd door de adviseurs van het bedrijf waar je leent. Als je erdoorheen komt dan heb je het geld al binnen twee werkdagen op je rekening staan.

 

Verhogen

Als €5000 euro niet genoeg is dan kun je er ook voor kiezen om dit bedrag te verhogen. Je kan dat ook makkelijk doen, maar als je je bedrag omhoog wilt doen dan moet het wel eerst weer worden goedgekeurd door de adviseurs. Ook dit kan weer online. Je hoeft zo niet naar een bank.

https://www.frisia.nl/lening-aanvragen/