Zaken Kennis
Image default
Boekhouding

ZZP Administratiebureau: iets voor u?

Uw business begint werkelijk te bloeien. Uw mailbox loopt vol en uw telefoon staat roodgloeiend. Hiervan droomde u een jaar geleden toen u uw eenmanszaak als copywriter en vertaler opstartte. En toch voelt u zich niet op uw gemak. U bent iemand die altijd zijn deadlines haalt. Ook toen u nog in loondienst werkte, was dat nooit een probleem. Toch ging u toen vaak gebukt onder het spook van de tijdsdruk, zeker als een project zijn einde naderde en de puntjes nog op de ‘i’ moesten gezet worden. U vreest dat u opnieuw in die situatie gaat terechtkomen en wil die stress niet meer. ZZP Administratiebureau kan de uitkomst bieden.

 

ZZP Administratiebureau: uw steun en toeverlaat

Hoe kan een administratiebureau mij helpen met mijn oud zeer, met mijn tijdsdruk, zal u denken. Wel, heel eenvoudig, u als copywriter en vertaler moet bezig zijn met taal. Dat zal al werk en drukte genoeg zijn. Dat werk is echter uw passie en dat waar u goed in bent. U wil met woorden en tekst bezig zijn, met stijlfiguren en werkwoordconstructies. Die bezigheden mogen uw tijd roven, want daar krijgt u de nodige energie van. Wat u moet afschudden, is de administratie. U mag niet uw kostbare tijd verbeuzelen met cijferwerk met het risico dat u uw ander werk daardoor zou moeten verwaarlozen. Daar komt ZZP Administratiebureau in beeld.

 

ZZP Administratiebureau in de praktijk

ZZP Administratiebureau wil tegen een lage, vaste prijs uw werk verlichten. U concentreert u op uw schrijfwerk, het bureau zorgt voor uw boekhouding. U bevoorraadt de boekhouder met uw facturen en die doet de rest. U neemt met uw smartphone een foto van uw bonnetje bij de aankoop van pakweg een printercartridge en stuurt hem door. Ook alles wat het fiscale aangaat is niet langer uw kopzorg. En steeds hebt u uiteraard inzage in de administratieve stand van zaken van uw bedrijf. Zit u met vragen, dan stuurt u een mailtje of telefoneert u. Cruciaal is dat u geen kostbare tijd verliest en u kan blijven concentreren op metaforen en wervende teksten.

 

Gerelateerde artikelen

Bitcoin verhandelen online

Wat moet je allemaal doen bij het opzetten van jouw eigen merk?

Verschillende soorten banen binnen de technische sector