Zaken Kennis
Image default
Horeca

Schorten bedrukken

Een schort is een veelzijdig artikel dat je zowel thuis als op het werk of school kunt gebruiken. In de horeca worden schorten dagelijks gebruikt door het personeel en het geeft een professionele uitstraling, op school worden de schorten gebruikt bij kookles en thuis kun je de schorten gebruiken bij het koken of barbecueën.

Schort met logo

Een schort of sloof kun je heel goed gebruiken als relatiegeschenk. Geef je bijvoorbeeld een kookworkshop aan je medewerkers en relaties dan is een schort een onmisbaar item. Door het schort te bedrukken met jou logo zal het schort altijd blijven herinneren aan deze leuke dag. Ook als deze dag al lang voorbij is. Elke keer als het schort wordt gebruikt wordt men hier aan herinnerd.

Ook als relatiegeschenk bij bijvoorbeeld een mailing, actie of evenement is een schort zeer goed inzetbaar. Een schort( maar ook sloof of ovenwant) kan door iedereen gebruikt worden, is goed te bedrukken met uw logo of slogan groot op de voorzijde en een praktisch gebruiksartikel voor iedereen.

Met een schort kun je dus een grote doelgroep bereiken. Bij Relatiegeschenk4you.nl is er een grote keuze aan schorten, sloven en ovenwanten. Je kunt voor een basic model gaan van non woven stof die laag geprijsd zijn of juist voor een stevig katoenen schort die jarenlang dienst kan doen in de keuken. Diverse modellen, vele kleuren en meerdere kwaliteiten zijn bij ons verkrijgbaar.

De schorten en sloven bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam os slogan is voor ons geen probleem. De meeste modellen kunnen we ook laten borduren met uw logo of naam. Net wat u wilt. Bekijk hier ons assortiment aan schorten.

Horeca en hospitality schorten

Ook in de hospitality en horeca zijn schorten een geweldig relatiegeschenk. In deze industrie waar veel met voeding en drinken wordt gewerkt is een schort of sloof een passend relatiegeschenk omdat dit direct een link heeft met uw bedrijf en producten. Wanneer u een schort bedrukt met uw logo weggeeft zal dat zich zeker uitbetalen in veel leuke reacties van medewerkers en relaties.

Culinair bezig zijn is populair

De laatste jaren is culinair koken steeds populairder geworden. Kijk maar naar het aantal kookprogramma’s voor amateurs op televisie en de opmars van kookclubs en bedrijven die kookcursussen en workshops geven. Iedereen wil een lekkere, gezonde maaltijd op tafel zetten, maar ook gezellig samen koken. Met een keukenschort heb je dus altijd een prefect relatiegeschenk voor deze grote doelgroep vaan kook liefhebbers.

Kinder schorten

Naast schorten voor volwassenen hebben wij ook kinderschorten in ons programma. Zo kunnen kinderen op school of in het jeugdhonk leren koken. Een leuke en leerzame middag en nog lekker ook.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website www.relatiegeschenk4you.nl of bel met 0546-433120. Mailen kan ook info@relatiegeschenk4you.nl.

https://www.relatiegeschenk4you.nl/wonen–and–keuken-bedrukken/keuken-bedrukken/schorten-ovenwanten-bedrukken/